Thursday, 19 March 2015

Dear Cherry Blossom

Cherry blossom,
Tired of hoping,
Tired of trying,
Tired of dreaming,
Do look at back ,
I'm still at behind you,
I just can't stand and chase you,
Because I'm fall,
But I'm still there.
Waiting time to go faster,
Waiting age to get older,
To continue my journey on you.

Friday, 6 March 2015

SPM

Assalamualaikum ,

Tahun ni , ada 3  orang yang tak kurang penting (dalam zaman aku nak membesar dulu amik) result SPM. 

Honestly , aku dah agak lama lost contact dengan mrk. Tak tahu pun latest update , kecuali sepupu aku tu .

Last aku ingat pun masa kecik kecik , time tu pun kutip duit raya tengah hujan , masa hingus meleleh lagi . Zaman lipstik conteng buat badut . Zaman bergayut kat pokok jambu. Haha ,

Tak percaya sekarang , masing masing dah besar , dah ada life sendiri , dah bina masa depan. Heii , ingat tak dulu kita sama sama panjat bukit ?

Mungkin la pemikiran aku terhadap mrk agak kolot sebab aku masih pikir mrk ni still pakai baju tidur doraemon sambil pegang lolipop . Tapi !

last aku tinggalkan mrk . Itu yang aku pegang sampai sekarang .

Yes..

People change ..

Alhamdulillah . Bahagian mrk dah habis . Aku lak nak kena struggle .

Entah .

Aku masih tak percaya .

Kawan aku main dulu sekali , tak kira umur , tak kira laki ke perempuan ( masing masing main baling selipar . Sakit hokay ).. sekarang , dah abes sekolah . Aku ?

Salah seorang daripada tu dapat straight A .

Masa dapat tahu berita tu ( dah lama tak dengar apa apa update kan ...) ok lagi.  Alhamdulillah la , bangga untuk dia. 

Tapi kakak aku cakap "dia dapat p overseas "

.............................¡~°]®»}

Hei... ada sesiapa nampak mata aku tak ? Tiba tiba  je jatuh .

Tahu aku bayang apa ?

Eh , dia ni dulu kan main rumput dengan aku .. Pergi overseas ?

Bukan jeles , aku pun belum capai tahap mrk lagi .. still stage bawah . Cuma macam seriously unbelievable ! Okay. 

Umur semuda ni dapat tawaran camtu... rezeki dia murah , kan .. selalu , dalam novel ada la baca pasal university oxford bagai kan . In real life . Never !

##

Aku kuno sebab masih anggap "dia" yang aku tinggalkan tu sama dengan "dia" sekarang .

Aku doakan yang terbaik untuk masa depan mereka..

;;)