Friday, 7 April 2017

It's April !!

Assalamualaikum,


Holaa! Dah April kan ?

Why time flies so fasttttt. ugh.

And of course, makin dekat nak SPM, makin kurang la aku jenguk blog ni. Aku ingat lagi time mula mula buat blog, sampaikan bangla yang letak bihun banyak dalam supp aku pun aku nak tulis.

Kain tersepak pelekat lalat tu pun nak tulis ;')
apa ni zati...


Ala, halal la kan ? Dulu tu zaman pramatang, shooo childish. Korang boleh tengok okay gaya penulisan aku yang dulu.

Sambil aku baca entri entri lama, sambil mengucap..

'Astagfirullahalazim, asal aku tulis macam ni ?'

'Aku syok sendiri ke ?'

'Allah.... Pahal aku macam ni dulu.. too apreciate herself  (SS) *facepalm*'


Tapi tu la, it means, otak aku semakin berkembang dan matang. Yayy!

Since aku growing bigger ni, entri aku more to life thoughts laa. Ha gituuu. Dan contoh contoh aku lebih bernas dan matang . Matang. 

Okay, got to go. Already 3:00 a.m..

to redears, Please pray for my success in SPM and get the best result. Aamiin.

I am trying okay. I am trying. And, sometimes tired.